Recenzie ”Şase cocori stacojii” de Elizabeth Lim


qotd: Care este ultima carte fantasy pe care ați citit-o? 


•🐲•

° Rating: 4,5/5 ⭐️

° Gen: fantasy, romance

° Pagini: 511

° Editura: @corinteens


•🐲•

Shiori este prințesa regatului Kiata. Trăieşte o viață de vis alături de tatăl şi mama vitregă, plus frații ei. Însă Shiori are un secret. Deşi magia a fost interzisă în ținut, surprinzător şi de necrezut, prințesa are magie în sânge. Shiori reuşeşte să-şi ascundă cu succes secretul, ei bine, asta până acum. În ziua nunții ei, Shiori pierde controlul magiei sale, astfel nunta fiind anulată, pe moment este fericită de această realizare, nemaifiind forțată să se căsătorească cu băiatul pe care îl urăşte, însă... consecințele apar mai târziu. Mama ei vitregă, care este şi ea la rândul ei vrăjitoare, observă faptul că Shiori are magie în ea, aşa că aruncă un blestem asupra ei şi o alungă din palat. Îi transformă pe cei şase frați ai ei în cocori, iar pe fată o lasă fără voce. Fiecare cuvânt care va ieşi din gura ei, va însemna moarte unui dintre frați. Aşa că Shiori, alături de un dragon metamorfic, de fostul ei logodnic şi chiar şi frații ei, cei şase cocori stacojii vor lupta împreună pentru a demasca-o pe mama lor vitregă, şi pentru a rupe blestemul. Oare care va fi soarta lui Shiori şi a celor şase frați ai ei? 


•🐲•

Cartea asta a fost MI-NU-NA-TĂ! Plină de plot-twist-uri, cultură asiatică şi cu o prințesă total ieşită din comun! 😀 Mi-au plăcut mult toate personajele, au fost bine conturate, ceea ce mă bucură enorm<33 Iubesc stilul autoarei, cartea asta a fost chiar mai bună decât Urzeala Zorilor😃


Un singur lucru care m-a nemulțumit a fost faptul că a existat un mic love triangle, iar Shiori n-a sfârşit cu cine voiam eu😭 +şi de asemenea, nu m-ar fi deranjat să fie mai scurte capitolele.


•🐲•

În rest, tot ceea ce mai pot spune despre cartea asta este că:

E UN MUST, VĂ IMPLOR S-O CITIȚI, E O SUPERBITATE😭😭😭😭😭😭😭😭❤️❤️❤️❤️


Cartea ”Şase cocori stacojii” de Elizabeth Lim o puteți cumpăra online de aici.







Comentarii